Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διπλή γιορτή για το 303 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσεως παρουσία του Yδκτου 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ

Τo Σαββάτο 6 Δεκεμβρίου 2014, το 303 ΠΕΒ γιόρτασε δύο γεγονότα. Τον προστάτη του Εργοστασίου, Άγιο Νικόλαο στο ομώνυμο εκκλησάκι που βρίσκεται εμπρός από το Διοικητήριό του και τα πεντηκοστά ένατα γενέθλιά του, αφού συμπλήρωσε από τη συγκρότησή του 59 χρόνια συνεχούς και παραγωγικής λειτουργίας.

Δείτε περισσότερα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου (AHI) και της Οργάνωσης AHEPA στην ΕΑΒ

Επίσκεψη στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου (AHI) και της Οργάνωσης AHEPA, καθώς και εκπρόσωποι εβραιοαμερικανικών οργανώσεων (B'nai B'rith International, Conference of Presidents of American Jewish Organizations). 

Στο ΝΙΜΤΣ ο ΥΦΕΘΑ Νικόλαος Χαρδαλιάς

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022, την έδρα του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ), στην Αθήνα, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Κέλλη, όπου τον υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Αντιστράτηγος ε.α. Αντώνιος Μυτιληνάκης και ο Γενικός Διευθυντής, Αντιστράτηγος (YI) ε.α. Παναγιώτης Νούλης.

Συνάντηση ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια με τα πληρώματα που διέσωσαν 700 μετανάστες νοτίως της Ιεράπετρας

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας κάλεσε σήμερα  στο γραφείο του τον Κυβερνήτη, τον Ύπαρχο και τον Α΄ Μηχανικό  της φρεγάτας «Ύδρα» του Πολεμικού Ναυτικού, εκ μέρους  όλου του πληρώματος, όπως επίσης το πλήρωμα  του ελικοπτέρου  “Super Puma” που αποτελείται από προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας  και του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής, τους οποίους και συνεχάρη  για την επιτυχή Επιχείρηση Έρευνας και Διάσωσης (SAR) νοτίως της Ιεράπετρας, κατά την οποία διασώθηκαν άνω των 600 ατόμων που επέβαιναν σε ακυβέρνητο φορτηγό πλοίο.