Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παρουσία ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου στις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 108 ετών από την απελευθέρωση της Καβάλας


Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, συμμετείχε σήμερα 29 Ιουνίου 2021, στις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 108 ετών από την απελευθέρωση της Καβάλας και την εορτή του Αποστόλου Παύλου, Πολιούχου της πόλεως.

Ο Υπουργός παρακολούθησε τη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου  κ.κ. Στέφανος. Παρών στη δοξολογία ήταν και ο Δήμαρχος Καβάλας κ. Θεόδωρος Μουριάδης.





Κατόπιν, ο κ. Παναγιωτόπουλος παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση που πραγματοποιήθηκε στο Ηρώο της πόλεως και κατέθεσε στεφάνι. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνόμενων Βλημάτων (ΤΠΚ) «Κρυσταλλίδης» το οποίο ναυλωχεί στο λιμένα Καβάλας από τις 27 Ιουνίου, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις για τα «Ελευθέρια 2021».







Μετά το πέρας του προγράμματος ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε:

«Σημαντική μέρα μεγάλη θα έλεγα η σημερινή για την Καβάλα που εορτάζει όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα την απελευθέρωση της και τον Πολιούχο Άγιο της.

Χρόνια πολλά λοιπόν στην Καβάλα, Καβαλιώτες Καβαλιώτισες, να είναι πάντα καλά να γιορτάζουμε, έτσι να γιορτάζει απαστράπτουσα τη μεγάλη της ημέρα».

Χθες, Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021, ο κ. Παναγιωτόπουλος παρακολούθησε τον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Παύλου και τιμήθηκε με το Χρυσό Μετάλλιο του Αποστόλου Παύλου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στέφανο για τις υπηρεσίες που πρόσφερε και προσφέρει στην χώρα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Α/ΓΕΕΘΑ στην περιοχή ευθύνης του Δ΄Σώματος Στρατού για τις "τελευταίες πινελιές"...

Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος στο πλαίσιο της Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης Μεγάλης Κλίμακας «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ – 21» μετέβη στην Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού στο Νομό Έβρου.

Πρόσθετα Δικαιολογητικά Υποψήφιων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ)

  Το ΓΕΕΘΑ ενημερώνει ότι λόγω της παράτασης της ημερομηνίας υποβολής των δικαιολογητικών μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 στις προκηρύξεις πρόσληψης των Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ) του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού, της Πολεμικής Αεροπορίας και του Κοινού Νομικού Σώματος, οι υποψήφιοι που έχουν καταθέσει δικαιολογητικά μέχρι την Τρίτη  26 Απριλίου 2022 και έχουν αποκτήσει μετά την ημερομηνία αυτή επιπλέον γραμματικές γνώσεις ή προσόντα που επηρεάζουν τη μοριοδότησή τους, δύναται να υποβάλλουν τα επιπλέον δικαιολογητικά στις παρακάτω διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail):    - Για τον Στρατό Ξηράς: epop.katataxi@army.gr  - Για το Πολεμικό Ναυτικό: epop@navy.mil.gr - Για την Πολεμική Αεροπορία: epop.epitropes@haf.gr - Για το Κοινό Νομικό Σώμα: geetha_dsl@stratologia.gr

Πολύτιμη συνδρομή του ΓΕΕΘΑ κοντά στους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ΓΕΕΘΑ στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς και της συνδρομής των Ενόπλων Δυνάμεων στον κρατικό μηχανισμό σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, από την πρώτη στιγμή μετά τον σεισμό στο Αρκαλοχώρι στο Ηράκλειο της Κρήτης ενήργησε ως ακολούθως: